tiistai 25. huhtikuuta 2023

Pihapalvelut eri tarpeiden mukaan pihatuijien leikkauksista maanmuokkauksiin, pihapuiden kaatoihin, ruohikoiden leikkauksiin etc kullekin tarpeensa mukaan Tampereen talousalueella, lapio- ja kottikärrypalveluita, maanmuokkauksia, kaatopaikkakuljetuksia

Pihapalveluita laidasta laitaan. Kevään mahlavirtojen avautuminen nyt näillä auringonpaisteilla tarkoittaa että seuraavat pihapuiden leikkaukset mieluiten juhannuksen jälkeen. Toukokuusta alkaen nurmikoiden perustamisia, ruohikonleikkauksia etc  
Kaunista kevättä kaikille tarvittavien töiden ja palvelusten tilauksia itsekullekin toivomuksin ;) = Talonmiespalvelu@gmail.com yhteydenottonne ;)

Korkeiden tuija-aitojen leikkaukset Tampere Nokia Lempäälä Valkeakoski Pihametsuri Talonmiespalvelu@gmail.com 
https://Pensasaitojen-leikkaukset-Tampere.blogspot.com


Pihapalvelut eri tarpeiden mukaan pihatuijien leikkauksista maanmuokkauksiin, pihapuiden kaatoihin, ruohikoiden leikkauksiin etc kullekin tarpeensa mukaan Tampereen talousalueella, lapio- ja kottikärrypalveluita, maanmuokkauksia, kaatopaikkakuljetuksia.

Korkeiden tuija-aitojen leikkaukset Kangasala Tampere Nokia Lempäälä Valkeakoski Pihametsuri Talonmiespalvelu@gmail.com 




Normaalisti omilla kaluilla homma kuin homma, henkilönostinta tai siirtolavaa tilataan tilaajan lukuun. Käteismaksulla tilaukset yksityishenkilöiden kanssa. Rivitaloyhtiöt ymv tapauskohtaisesti eräpäivällä heti tilille. 

Korkeiden tuija-aitojen leikkaukset Kangasala Ylöjärvi Tampere Nokia Lempäälä Valkeakoski Pihametsuri Talonmiespalvelu@gmail.com 




Ota yhteyttä ensisijassa sähköpostilla, missä osoite + toiveesi, niin katsotaan kuinka voin palvella vastiketta vastaan?

Yhteystiedot: E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com 

Puhelin: 044-3380291 whatsup ( Aina ei voi vastata jos puunkaato tai autolla-ajossa )

Jos olen lepopäivänä uimassa, pelaamassa tennistä, tai talvikautena tanssahtelemassa, niin ei pidä olettaa että välittömästi vastailen vaan kun olen ajanut ns kotosalle, käynyt suihkussa, niin katselen illanpäätteeksi sähköpostin ja vastailen illanpäätteeksi ;)

https://Tenniksen-perusteet.blogspot.com tennisopastusta kauttani samoin. Katso blogista lisää ok?

Omenapuiden leikkauspalvelu Tampere Nokia Kangasala Ylöjärvi Pirkkala Nokia Sastamala Talonmiespalvelu@gmail.com kuva4
https://Omenapuiden-leikkaukset-Pirkanmaa.blogspot.com

Omenapuiden leikkaukset lopettelen toukokuun alussa heti kun alkaa olemaan kukkasilmuja avautumassa. Otan omenapuiden leikkaustilauksia vastaan jälleen heinäkuusta lokakuulle:

Omenapuiden leikkauspalvelu Tampere Nokia Kangasala Ylöjärvi Pirkkala Nokia Sastamala Talonmiespalvelu@gmail.com 
https://Omenapuiden-leikkaukset.blogspot.com




Ota yhteyttä sähköpostilla, missä osoite + toiveesi, niin katsotaan kuinka voin palvella vastiketta vastaan?

------------------
-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti